fbpx

TIPI TAM TAM

Un món de música en família

Us presentem la nova activitat de música i moviment pels petits de la casa, des de nadons fins a infants de 5 anys, acompanyats dels adults que estimen!

A TIPI TAM TAM connectarem el nucli familiar, simbolitzat pel mot Tipi (tenda nòmada nord americana) amb l’exterior, el TAM TAM dels tambors tribals. Les músiques del món hi tindran molta importància i seran el taló de fons de jocs, cançons i emocions de tots els racons del planeta. 

A classe cadascú hi participa a la seva manera: cantant, ballant, escoltant o jugant i cada infant aprèn la música a través de la imitació dels “seus” adults. A més a més el viatge es completa amb uns “convidats” molt especials: alguns tindran nom, els altres no, alguns seran nens, altres adults o animals que ens ajudaran a dinamitzar l’activitat i obrir les orelles!

Com s’organitzen les sessions?

TIPI TAM TAM son sessions de 45 minuts setmanals que s’ofereixen els dimarts a les 17h i a les 18h, divendres de 17:30h a 18:30h i els dissabte al matí a les 10:30h i a les 11:30h. Hi tenen cabuda des de els nadons fins als infants de cinc anys d’edat amb l’acompanyament dels adults. 

L’experiència a Trémolo es complementa amb un cançoner i cançons enregistrades en format digital per tal que la música arribi a cada llar. De fet, les famílies poden aportar el seu gra de sorra amb una cançó, un ball o amb aquell joc que recorden dels seus avis! Junts l’aprendrem, junts el cantarem i qui sap si formarà part d’un nou cançoner!

Tipi Tam Mami!!
Per a nadons de fins als 9 mesos

Novetat 2022

Mai no és massa tard, però tampoc mai no és gaire d’hora. I quan el nadó creix literalment d’un dia a l’altre, no vols esperar ni un minut per donar-li el millor. Tipi Tam Mami, la variant per a només nadons de Tipi Tam Tam, és l’irrepetible moment màgic de música i connexió profunda entre una mare i el seu nadó. Un espai de relax on compartir amb altres mares els reptes i alegries de criar a través d’estímuls sensorials a 360º, amb una atenció especial al so i a la música. El professor us acompanya en un viatge de son entre músiques de tots els països, les èpoques i els estils, per a una experiència sense fronteres, sense temps, sense limitacions, per construir en pocs mesos experiències i records per a tota una vida.

Resum dels horaris que s'ofereixen

Dimarts 10:30h (Tipi Tam Tam, 0-5 anys)

Dimarts 11:30h (Tipi Tam Mami, 0-8 mesos)

Dimarts 17:00h (Tipi Tam Tam, 0-5 anys)

Dimarts 18:00h (Tipi Tam Tam, 0-5 anys)

Divendres 17:00h (Tipi Tam Mami, 0-8 mesos)

Divendres 17:45h (Tipi Tam Tam, 0-5 anys)

Dissabte 11:00h (Tipi Tam Tam, 0-5 anys)

Piero Faustini, professor i creador del projecte

Llicenciat en Disciplines de la Música i de l’Espectacle per la Universitat de Bolonya i doctorat en Musicologia per la Universitat de Ferrara, ensenya didàctica de la Música a la Universitat de la Valle d’Aosta (Aosta, Itàlia) des de el 2009, i té un laboratori de Metodologia de l’Educació Musical a la Universitat de Torí. Ha cursat els Cursos d’Estiu de Rítmica Jaques-Dalcroze a l’nstitut Llongueres de Barcelona, i té la certificació de professor del mètode Music Together. Ha treballat com a professor de música a diverses escoles de primària i secundària a Itàlia i Catalunya i té varies publicacions sobre òpera i història de la música. Toca el piano, la guitarra, el synth, i creu de saber tocar la trompeta, o només ho fa veure…

Què més vols saber?