fbpx

TIPI TAM TAM

Especial Nadal

Un meravellós viatge musical nadalenc per a nadons i petitons fins als 5 anys, * acompanyats per als adults que els estimen.

Tipi TamTam convida a tots els nadons, als petitons fins als 5 anys* i als adults que els estimen, a un meravellós viatge a la màgia de la música del Nadal, on tothom canta, balla, toca, o disfruta segon com vulgui.

Resum dels horaris que s'ofereixen

dissabte, 16 11:00-11:45

Sant Gervasi Trémolo C/ Homer, 45

dissabte, 16 12:00-12:45

Sant Gervasi Trémolo C/ Homer, 45 Tipi Tam JAM

dimarts  19 17:30-18:15

L’Hospitalet Haussete C/ d’Ernest Lluch, 15 (L’Hospitalet)

dimecres 20 17:15-18:00

Clot Escola Serralada C/ de València, 706

dimecres 20 17:30-18:15

Sant Gervasi Trémolo C/ Homer, 45

Un món de música en família

Us presentem la nova activitat de música i moviment pels petits de la casa, des de nadons fins a infants de 5 anys, acompanyats dels adults que estimen!

A TIPI TAM TAM connectarem el nucli familiar, simbolitzat pel mot Tipi (tenda nòmada nord americana) amb l’exterior, el TAM TAM dels tambors tribals. Les músiques del món hi tindran molta importància i seran el taló de fons de jocs, cançons i emocions de tots els racons del planeta. 

A classe cadascú hi participa a la seva manera: cantant, ballant, escoltant o jugant i cada infant aprèn la música a través de la imitació dels “seus” adults. A més a més el viatge es completa amb uns “convidats” molt especials: alguns tindran nom, els altres no, alguns seran nens, altres adults o animals que ens ajudaran a dinamitzar l’activitat i obrir les orelles!

Escull la teva sessió

TIPI TAM TAM son sessions de 45 minuts setmanals.

On es fan les classes? Espais i horaris!

Trémolo Formació Musical (c/ d’Homer 45 08023 Barcelona):

  • dimarts 17h
  • dimarts 17:45h
  • dimecres 16:45h
  • dimecres 17:30h
  • divendres 16:45h
  • divendres 17:30h
  • dissabtes 11h

 

Escola Bressol Serralada (c/ de València, 706-708, 08027 Barcelona)

  • dimecres 17:15h
  • dimecres 18:00h

Haussete Family & Fun  (c/ d’Ernest Lluch 15, 08904 L’Hospitalet de Llobregat)

  • grup de nova creació! (horari a determinar)

Hi tenen cabuda des de els nadons fins als infants de cinc anys d’edat amb l’acompanyament dels adults. 

L’experiència a Trémolo es complementa amb un cançoner i cançons enregistrades en format digital per tal que la música arribi a cada llar. De fet, les famílies poden aportar el seu gra de sorra amb una cançó, un ball o amb aquell joc que recorden dels seus avis! Junts l’aprendrem, junts el cantarem i qui sap si formarà part d’un nou cançoner!

Piero Faustini, professor i creador del projecte

Llicenciat en Disciplines de la Música i de l’Espectacle per la Universitat de Bolonya i doctorat en Musicologia per la Universitat de Ferrara, ensenya didàctica de la Música a la Universitat de la Valle d’Aosta (Aosta, Itàlia) des de el 2009, i té un laboratori de Metodologia de l’Educació Musical a la Universitat de Torí. Ha cursat els Cursos d’Estiu de Rítmica Jaques-Dalcroze a l’nstitut Llongueres de Barcelona, i té la certificació de professor del mètode Music Together. Ha treballat com a professor de música a diverses escoles de primària i secundària a Itàlia i Catalunya i té varies publicacions sobre òpera i història de la música. Toca el piano, la guitarra, el synth, i creu de saber tocar la trompeta, o només ho fa veure…

Què més vols saber?