Grans

1r a 3r ESO

Curs d’interpretació teatral per a joves amb ganes de passar-ho bé però també de treballar fort! Si estàs en l’etapa de la ESO i et flipa el teatre, ni t’ho pensis! Muntem dues obres de creació pròpia per curs, que parlen i escenifiquen allò que ens motiva i preocupa. Perquè poques activitats com el teatre ajuden a prendre distància d’un mateix, a relativitzar i canalitzar les angoixes i, sobretot, a comprendre i apreciar la diferència.

En aquesta etapa fem: 

  • Interpretació (1 h 30 min/set)
    És la classe d’interpretació i cant modern. En l’etapa de la ESO, a més a més, si suma el fet que els nois i noies tenen, encara que de vegades no ho sembli, moltes ganes i fins i tot necessitat d’expressar-se, de ballar o de cantar com a eina per vehicular el seu “caos” interior. 
  • Jazz (1 h/set)
    El cos com a eina i vehicle per a l’expressió i la construcció de l’obra que representem. Treballem les coreografies de l’espectacle i els fonaments de la tècnica de la dansa.

En aquest grup hi tenen cabuda els alumnes que no hagin fet mai teatre?

Sí! Pensem que el més important és que tinguin ganes de fer-ho. Evidentment, com en tota activitat, hi ha diferents nivells de destresa. Però tant pel què fa al guió, que el fem a mida del grup, com, sobretot, pel què fa a la dinàmica de la classe, hi tenen cabuda tots els alumnes amb ganes de fer teatre musical!