fbpx

Qui som

Som una escola de música i arts escèniques: oferim un ampli ventall d’activitats formatives adreçades a totes les edats i nivells (nens i nenes, joves i adults). La nostra escola, situada al barri del Farró, entre Gràcia i Sant Gervasi i creada l’any 2009, ha anat creixent gràcies a la confiança de moltes famílies i alumnes. Actualment, hi trobareu formació musical tant en l’àmbit de la música clàssica com de la música moderna, activitats d’iniciació escènica i teatre musical, ball modern, orquestra infantil, big band d’adults, cor jove, coral d’adults, veu i espectacle i molt més!

Filosofia

La música és quelcom que ens atrau i ens acompanya. Vivim envoltats de música i la fem servir per animar-nos, concentrar-nos, evadir-nos… Però què passa quan volem aprendre música?

Equip

El millor equip de professionals per acompanyar-te en el teu aprenentatge.

Instal·lacions

Instal·lacions adaptades amb aules especialitzades en cada una de les modalitats d’estudi, a més d’un local per fer fer audicions reals.

Som un centre autoritzat per impartir el Grau Professional de música: des de l’any 2016, oferim els ensenyaments reglats de Grau Professional de música previstos en el currículum d’educació de la Generalitat de Catalunya. Aquests ensenyaments donen una formació de nivell mitjà i preparen per a l’accés al Grau Superior. També disposem d’una oferta concreta de preparació per a les proves d’accés a aquest grau.

I tu, vols “tremolar”? Descobreix la nostra escola! Per a nosaltres el veritable significat del verb “tremolar” no és altre que treballar dia a dia per fer aflorar de cada persona el millor d’ella mateixa. Pensem i vivim la música i el teatre com un magnífic mitjà per aconseguir-ho, si bé és fonamental trobar en cada cas la motivació, l’esforç i el plantejament acadèmic que sigui més convenient.

Galeria