fbpx

Marató de Combos

La Marató TV3, és un projecte solidari impulsat per la Televisió de Catalunya i Fundació La Marató TV3, que s’enfoca a la recaptació de fons per a la investigació de malalties que no tenen curació definitiva. Cada edició va dirigida a una malaltia diferent, aquest any la Covid-19. I des de Trémolo ens hi volem sumar.

Trémolo toca per La Marató

Trémolo com moltes altres escoles de música, s’ha vist obligada a tancar per causa de la pandèmia i els nostres nens i nenes no han pogut realitzar, el que portem de curs, com els agradaria. I per això ens volem sumar al recapte de La Marató TV3. Creant un repte des de “mi grano de arena“, que des del dia que comenci el repte fins a l’últim, penjarem al nostre canal de YouTube, un vídeo dels nostres alumnes mostrant allò que fan i hi han après a les classes.

Donacions per "mi grano de arena"

Els donatius estan oberts per fer a “mi grano de arena“, una plataforma per fer donatius on directament passaran a La Marató TV3. Ens hem posat el repte de recaptar 1.000 € i segur que amb l’ajuda de tots i totes ho aconseguirem.

Marató de combos

El diumenge 20 de desembre 2020, arriba el plat fort del repte, 12 h de Combos en streaming. Aquí podeu descarregar el programa de l’esdeveniment.