fbpx

La Companyia – Teatre Musical Jove

Busquem talent jove!

Si tens entre 13 i 18 anys i estàs enamorat del teatre musical, vine amb nosaltres!
La nostra companyia de teatre amateur porta a escena un espectacle anual que va més enllà de les parets de l’escola. La participació i implicació dels alumnes és fonamental tant en la creació musical com en la dramatúrgia! Si trepitges fort, t’agrada el teatre musical i trens ganes de dir-hi la teva, aquest és el teu projecte!!

Assajos i formació

4h Formació en interpretació, cant modern i dansa, dissabtes matí en règim quinzenal!

Tot i que l’estructura de les sessions pot variar en funció de les necessitats escèniques i de muntatge de l’obra, normalment fem 1h de dansa, 1h de cant modern i 2h de interpretació.

Equip i professors

Aquest és un projecte liderat per Núria Llausí, actriu, cantant i compositora i Candela Díaz, coreògrafa i ballarina.

Núria Llausí

Actriu, cantant i compositora.
Graduada en interpretació especialitat teatre musical a l’ESAD EÒLIA. Com a actriu ha participat en espectacles com Els Pastorets (dir. Paco Mir), Les Bruixes de Salem (dir. Andrés Lima), Una Habitació Buida (de Clara Peya i Marc Artigau). Com a cantautora, ha autoeditat dos projectes discogràfics: ÀNTEROS (2018) i EROS (2021). És co-fundadora de la companyia Com Un Llum. Actualment compagina el
món de l’espectacle amb la docència.

Candela Díaz

Actriu, ballarina i cantant.

Graduada al Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre en la branca de dansa espanyola (2016). Cursa els seus Estudis Superiors d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. Com a intèrpret ha fet El despertar de la primavera (direcció Marc Vilavella, 2019), Sihir i la nit de reis (Lazzigags, 2019-2021), Como una canción de los 80 (Eixample Teatre, 2020-2021), La filla del mar (direcció Marc Vilavella, 2021) i ha col·laborat a la Compañía Lírica de Zarzuela de Madrid (2016) i amb la Compañía Antonio Gades (Fuenteovejuna, 2016). Porta des dels 16 anys compaginant els estudis i la docència artística de dansa i interpretació. La docència és una altra vocació i per això alhora cursa el 3r curs d’Educació Primària a la VIU.

A Trémolo també hi trobaràs...

  • Joc creatiu (pre-escolar)
  • Teatre musical petits (6 a 8 anys)
  • Teatre musical mitjants (9 a 12)
  • Adults (+18)

Què més vols saber?