fbpx

Inscripció proves d’accés

Accedir a Grau professional

Preinscripció a les proves d’accés a Grau Professional.
Del 13 al 20 de maig
Us comuniquem que, amb data de divendres 8 de maig, han estat publicades les noves dates de preinscripció per a la realització de proves d’accés als estudis de Grau Professional per al proper curs 20-21.
Les circumstàncies excepcionals degudes a la pandèmia  pel COVID, han alterat el calendari previst inicialment. Amb data 8 de maig s’ha publicat el nou calendari extraordinari.  Us preguem que consulteu regularment la pàgina web, per tal d’informar-vos de les noves indicacions que es vagin produint en les properes setmanes.

Vols accedir al Grau Professional?

Descarrega’t el full d’inscripció!

Calendari

 • Inscripció: del 13 al 20 de maig de 2020
 • Proves: la primera part de la prova de primer curs es duu a terme el 22 de juny de 2020 a les00 h i la de segon curs fins a sisè curs  el 23 de juny a les 10.00 h. Totes les proves han d’estar finalitzades i amb les qualificacions definitives abans del 13 de juliol per a primer curs i del 20 de juliol per a la resta de cursos.
 • Heu de tenir present que totes les dates del mes de juny i posteriors són provisionals i podran patir modificacionsen funció de com evolucioni la pandèmia.
 • Properament el Departament d’Educació de la Generalitat publicarà un decret d’adaptació dels continguts de les proves a les circumstàncies d’alarma sanitària.
 • Properament es publicarà el calendari detallat de les proves.

Tens dubtes?


  Què prefereixes?*  Alumnes admesos a les proves d'accés a Grau Professional

  Us deixem el llistat dels alumnes admesos a les proves d’accés al Grau professional.

  Per què fer el Grau Professional a Trémolo

  D’acord amb els principis que inspiren la nostra manera d’entendre l’aprenentatge de la música, a Trémolo estem implantant les noves metodologies pedagògiques que consisteixen en treballar per projectes, en substitució del llenguatge musical estàndard tradicional. Certament, hi ha força centres de règim general que ja han incorporat aquests avenços, però Trémolo és pioner en incorporar-los al Grau Professional de Música.

  Una altra de les característiques que ens distingeixen és l’oferta d’una sèrie d’assignatures optatives encaminades a potenciar els diferents perfils dels alumnes, como ara són, els perfils tècnics, interpretatius, de composició o de direcció d’orquestra.  Aquestes optatives estan ideades no només en format presencial, amb periodicitat setmanal, sinó també amb format màster class per poder alleugerir la càrrega setmanal de l’alumnat.

  La cinquantena d’alumnes que actualment estan cursant aquests estudis es reparteixen en quatre àmbits:

  • Cant líric i cant modern: Ambdues àrees estan dissenyades a través d’assignatures troncals, d’especialitat i optatives que proporcionen els coneixements i les experiències necessàries per a formar-te al més alt nivell.
  • Corda, vent i percussió: Aquesta àrea inclou els instruments directament relacionats amb la pràctica orquestral. Les assignatures pròpies d’aquest àmbit es complementen amb la possibilitat de formar part de la Camerata Trémolo, un conjunt instrumental dirigit a formar els intèrprets en la pràctica orquestral.
  • Piano i guitarra: Aquesta és l’àrea dels instruments anomenats harmònics. Pel que fa referència al piano, a Trémolo disposem de dos pianos de cua (un Steinway i un Bechstein).
  • Música moderna: Cada vegada són més els músics que cursen una formació reglada dins de l’àrea de la música moderna. La incorporació d’aquest àmbit dins dels estudis superiors de música, així com la creixent professionalització d’aquest sector demana una formació més àmplia i organitzada.

  Independentment de l’àmbit escollit, l’alumnat de Trémolo té la possibilitat de realitzar concerts i audicions de forma regular a la sala Nota79.

  Coneix Trémolo

  Trémolo va néixer com a escola de música de barri el setembre del 2011. Modesta en dimensions però ambiciosa en plantejaments pedagògics, va viure ben aviat un creixement extraordinari tant en metres quadrats com en alumnes. Experimentar, interioritzar i compartir, els tres verbs que defineixen el model pedagògic de l’escola, van anar captivant un nombre creixent d’alumnes interessats en aprendre, en viure!, la música. Tant és així que el juny del 2016, només 5 cursos després del seu naixement, es va celebrar una vetllada inoblidable a l’Auditori de Barcelona, amb la participació de tota la comunitat educativa de l’escola.

  Esperonats per la fita aconseguida, el curs 16-17 es van iniciar els estudis de Grau Professional de Música. De llavors ençà, Trémolo és l’única escola privada autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per impartir aquests estudis.