fbpx

Grau professional

La música és futur perquè és un aprenentatge que ens ajuda a créixer com a persones i a desenvolupar totes les capacitats expressives i intel·lectuals però també de relació social, de responsabilitat, de lideratge… Volem aprofitar aquests sis cursos del Grau Professional per aprofundir i descobrir. Aprofundir en el teu instrument i les teves habilitats i descobrir totes les possibilitats que la música t’ofereix. Trémolo Grau Professional és un projecte dissenyat i pensat per als músics del segle XXI!

Per què TGP?

Trémolo és un centre innnovador pedagògicament i que mira cap al futur. Si busques una formació musical sòlida, possibilitats de realitzar concerts en directe i un equip humà que t’acompanyi i es comprometi, aquí ho trobaràs tot.

El pla d’estudis

T’expliquem tots els detalls dell pla d’estudis del Grau Professional per tal de què comencis a familiaritzar-te amb la seva organització.

Itineraris

Els itineraris són especialitats que, en coherència amb el Grau Superior, t’ofereix Trémolo. Aquestes són: Pedagogia, Direcció (orquestra i cor), Composició, Sonologia i Música Antiga

Documentació

Els estudis de Grau Professional de Música són uns estudis reglats i subjectes a la normativa vigent. Aquí trobaràs tota la documentació oficial referent a aquesta ordenació.

Preguntes Freqüents

Si tens dubtes sobre el Grau Professional, aquí trobaràs un recull de les preguntes més freqüents.