fbpx

Trémolo Grau Professional
Inscripcions curs 2022/23 obertes!

Vols estudiar o seguir els teus estudis de Grau Professional en un conservatori del segle XXI?

Som  l’alternativa als conservatoris tradicionals! I no solament per ser el primer Centre Autoritzat de Grau Professional que ofereix aquesta formació presencial a Barcelona i on-line a tot l’estat espanyol sinó, sobretot, perquè duem a terme dinàmiques d’aprenentatge que tenen molt en compte les qualitats i interessos de cada alumne/a i la realitat del músic a dia d’avui.

Vols fer el Grau? Prepara’t la prova d’accés!

Si ja tens coneixements musicals i et vols preparar per a les proves d’accés al Grau professional, et formem tant en llenguatge i harmonia com en instrument i conjunt instrumental (combo o cambra).  Oferim els següents instruments i especialitats:

Àrea de l’ orquestra

Violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxòfon, fagot, oboè, trompa, trombó, trompeta i tuba

Cant

Cant líric i cant modern

Instruments polifònics

Arpa, guitarra, piano i orgue

Música moderna i jazz

Guitarra elèctrica, bateria i percussió moderna i baix elèctric

Música Tradicional

Guitarra flamenca i tenora

Classes presencials i on-line

Trémolo és pioner oferint el grau professional combinant les classes presencials amb les sessions on-line a través d’una metodologia pròpia que té molt en compte la creació musical i el perfil de cada alumne. Les sessions on-line permeten, alhora, flexibilitat i compactació horària per tal de poder simultaniejar els estudis de Grau amb d’altres formacions que estigui cursant l’alumne.

Assignatures troncals

La didàctica musical basada en l’escolta, l’anàlisi i la creació dels diferents estils musicals. A més a més, les “noves tecnologies” ofereixen moltes possibilitats per a completar l’aprenentatge ja sigui presencialment o on-line.

Assignatures d’especialitat

Cambra, combo, orquestra, cor amb activitats aplicades a  l’enregistrament musical, la direcció coral i orquestral i la realització de material audio-visual.

Assignatures optatives

Un ampli ventall d’assignatures optatives, tallers i workshops que completen la formació de l’alumnat i en potencien el seu perfil.

Conjunts vocals i instrumentals

Orquestra de cordes de Grau Professional

Orquestra de cordes integrada per alumnes de Grau Professional, oberta a alumnes de nivell mig que vulguin aprofundir en la pràctica orquestral. Assaig un dissabte al mes de 10h a 14h amb un mínim de 3 concerts anuals.

Combo o música de cambra

petites formacions de música clàssica o moderna que preparen 3 concerts anuals al Nota79, la sala de concerts de l’escola.

Big Band de Grau professional

Formació de conjunt modern integrada per a alumnes de Grau Professional de vent i cant modern amb secció rítmica (guitarra, bateria, teclat i baix) oberta a alumnes de nivell mig de modern que hi vulguin participar. Assaig un dissabte al mes de 10h a 14h amb un mínim de 3 concerts anuals.

“A Capel·la XXI”

Formació de cant modern a veus per a majors de 14 anys oberta a alumnes amb coneixements vocals que vulguin formar part d’un cor jove. Assaig cada dimecres de 20:30h a 22h i un mínim de 3 concerts anuals.

Generació XXI

Formació de cant modern a veus per a nois i noies d’entre 12 a 14 anys oberta a alumnes amb coneixements vocals que vulguin formar part d’un cor jove.

Vine a Trémolo si...

  • Vols un currículum que et motivi i que potenciï el teu perfil (acadèmic, interpretatiu, creatiu, tecnològic, de direcció, composició…)
  • Tens ganes d’aprendre al costat de professors en actiu, amb un contrastat currículum i amb ganes d’acompanyar-te en el teu procés d’aprenentatge
  • Vols acabar els estudis de Grau Professional però també estàs cursant altres estudis i no tens tot el temps que t’agradaria

Millor que no vinguis si...

  • Prefereixes els conservatoris de sempre, on l’alumne/a té poc o gens a dir.
  • Consideres que el Grau Professional és incompatible amb altres estudis
  • No vols que la teva música surti de l’aula ni compartir-la amb altra gent ja sigui fent concerts, enregistraments o creacions audiovisuals.

Què en pensen els alumnes?

Martí Pellicena
Piano de 5è de Grau Professional de piano

Violeta Martín
Estudiant de 4t de Professional de guitarra moderna

Marc Álvarez
Estudiant de 4t de Grau Professional de bateria i guitarra clàssica

Què més vols saber?

Què més vols saber?