fbpx

T’agrada el teatre musical?

El teatre musical forma a l'alumne en el cant modern, el ball i la interpretació i, a més a més, és un mitjà per al creixement personal a través d’espectacles de creació pròpia.

Vine a Trémolo!

Busques una escola dinàmica que engresqui als teus fills? Tens un artista que balla, actua i canta i no saps on portar-lo? A Trémolo fem servir el teatre musical no només per formar a l’alumne en el cant modern, el ball i la interpretació sinó també com un mitjà per al creixement personal a través d’espectacles de creació pròpia que parlen de la realitat que ens envolta.

Tenim grups per a totes les edats, pre-escolar, primària, ESO, joves i adults! Som escola autoritzada pel departament d’educació amb totes les mesures de protecció contra las covid-19 actives.

Joc Creatiu (pre-escolar)

Activitat d’iniciació escènica adreçada als més petits de la casa (3 a 6 anys)! Té una durada d’una hora setmanal i muntem dos espectacles l’any (Nadal i Juny). A banda de les actuacions, fem una classe oberta al trimestre perquè les famílies pugueu veure el treball que es realitza a l’aula.

Teatre musical “Primer tast” (primària)

Per als nens i nenes de primària que es vulguin iniciar en el teatre musical. Sessió setmanal de 2h on treballem la dansa-jazz per a les coreografies de l’espectacle, el cant modern pels números cantats i la interpretació de tot el guió!

Teatre musical “Mitjans” (ESO)

Poques disciplines com el teatre musical ajuden a prendre distància i a verbalitzar, mitjançant la ficció del guió, els neguits de l’adolescència. A més a més en les 2’5h de classe setmanal podem muntar coreografies més complexes, desenvolupar la creació del personatge i el treball de l’actor, així com aprofundir en el cant modern tant en grup com en format “solo”.

La Companyia: Teatre Jove semi-professional

Estàs iniciat en el món del teatre musical i busques fer un pas més? Des de fa un any, vàrem crear la nostra pròpia companyia de teatre musical amb la voluntat de donar una formació escènica de nivell avançat (prèvia al superior d’art dramàtic) i alhora actuar més enllà de les parets de l’escola. La companyia assaja dos dissabtes al mes i està dirigida per Mateu Bauçà i Clara Mingueza.

Grup d’adults ¡Novetat curs 2022/23!

Busquem adults que s’apuntin a un “bombardeo” i tinguin ganes de ballar, cantar i actuar! Farem un assaig setmanal de dues hores de durada per descobrir l’artista que porteu dins. Animeu-vos-hi!

Vine a Trémolo si...

  • Busques una escola moderna i innovadora que té molt en compte les dinàmiques que proposa a l’aula.
  • Creus que experimentar (a l’aula), interioritzar (a casa) i compartir (a l’escenari) son els tres pilars de l’aprenentatge musical.
  • Tens ganes d’aprendre al costat de professors en actiu, amb un contrastat currículum i ganes d’acompanyar-te en el teu procés d’aprenentatge.
  • T’agrada una visió integradora de l’aprenentatge que aglutini i treballi els grans clàssics i la realitat musical que envolta l’alumne.

Com són les nostres classes?

Què més vols saber?