fbpx

Si tens ganes d’aprendre música o simplement treure la pols al saxo que un dia et van regalar o per fi tens temps de fer allò que sempre has volgut, t’animem a venir a Trémolo! Explica’ns què és el que et ve més de gust i t’orientarem per a que puguis començar a fer notes, ja sigui amb la teva veu, el teu instrument o formant part d’un conjunt.

Instrument

La resposta és SÍ! Tocar un instrument no té edat i només necessita d’un requisit fonamental: tenir ganes d’aprendre! Les classes d’instrument són individuals i els/les nostres professors/es s’adapten a la realitat de l’adult. Hi ha qui ja sap tocar i vol una guia per seguir millorant o qui comença de zero i té ganes d’aprendre aquells acords o peces que han marcat la seva joventut. Sigui com sigui, la idea fonamental de la classe d’instrument és la d’acompanyar a l’adult en els seus interessos i fer créixer la música que porta dins.

Horari regular o Talonari de 10 classes. Tria la teva opció!

Si necessites regularitat i organització et recomanem agafar classes regulars. Sempre la tindràs en el mateix horari i et permetrà “obligar-te” a desconnectar de la rutina. Si en canvi no vols o no et pots comprometre a un horari fix, agafa un dels nostres talonaris de 10 classes i podràs fer les sessions al ritme i en la disponibilitat que et vagi millor!

Formació Musical

Si tens ganes d’aprofundir en el teu coneixement musical, pots apuntar-te a un dels grups de formació musical, harmonia o història de la música. Són sessions d’1 hora de durada en les que, d’una manera amena, us ajudem a saber-ne més. Es tracta que pugueu gaudir de la vessant teòrica, acadèmica i formativa de la música que després podreu aplicar al vostre instrument o simplement a cultivar el vostre interès cap a la música.

Tocar en grup

Si ja tens nocions del teu instrument, ha arribat el moment de tocar en un grup! Si ho fas descobriràs una activitat musical però també el plaer de compartir la teva música i gaudir d’una activitat grupal amb altres companys. Et proposem formar part d’un Combo, d’un grup de cambra o de la nostra Big band d’adults.

Què és un Combo? I un grup de cambra?

Si ja et defenses amb el teu instrument, formar part d’un Combo o d’un grup de cambra és una experiència molt motivadora. Amb l’ajut del professor que tutoritza el grup i fa els arranjaments, tindràs l’experiència de formar part d’una banda o d’un conjunt musical amb tot el component formatiu i social que això comporta. Els combos i els grups de cambra tenen regularment actuacions tant en la sala Nota79 i almenys una vegada a l’any, fora del centre.

Què és la Big Band d’adults?

És la formació de vent de trompetes, saxos i trombons per excel·lència acompanyats d’una base rítmica formada per bateria, baix, teclat i guitarra. Fem temes instrumentals i temes amb cantant, tots ells d’estils variats. Des de música jazz fins a música brasilera passant per música de pel·lícules.

T’animes?

Cantar

Per als adults que us agradi cantar, no ho dubteu. Formar part d’una coral és una activitat molt gratificant, relaxant i motivadora. Tenim dues opcions: el Cor Diaula, pels que busqueu una coral de repertori clàssic i el Cor Alegre, pels que teniu ganes de cantar música moderna.

Busco una coral mixta de quatre veus. El cor Diaula?

El cor Diaula, amb més de 25 anys d’història és una coral mixta a quatre veus format per 40 cantaires que treballa un repertori clàssic. Alterna els seus assajos amb una activitat de concerts dins i fora de l’escola tant de projectes en solitari com de projectes amb altres formacions (orquestra de cambra, músics solistes, etc..)

Puc formar part del Cor Alegre?

Si t’agrada cantar, encara que sigui sota la dutxa però et fa por no saber-ne prou, no t’ho pensis més: aquesta és la teva coral! Cor Alegre és una coral pensada per a aquells adults que els agradi el repertori modern i sobretot que s’ho vulguin passar bé cantant. Treballarem a veus però també amb alguna intervenció solista per als més valents.