fbpx

Escola de música

Avui dia, la música ens envolta i afortunadament ressona molt més enllà de les parets d’una escola. Joves, infants o adults segueixen als seus grups o compositors preferits i troben en la música un espai d’expressió, de desconnexió i d’alliberament. Trémolo, no és res més que la nostra aportació a aquesta realitat. Una escola que des de l’any 2010, pretén canalitzar i estructurar aquest interès per aprofundir en l’estudi de la música a través de metodologies que tenen molt en compte l’emoció i el gaudi envers l’aprenentatge musical.

Petits

Els petits són l’alegria de la casa i també l’alegria de la nostra escola! Els tenim molt presents i per això en aquesta secció trobareu totes les activitats adreçades als infants d’entre 0 i 5 anys.

Nens i nenes

A Trémolo pensem que la millor manera d’aprendre música és fent música i per això vinculem la formació musical a la preparació i representació d’una sèrie de projectes.

Joves

A Trémolo hi teniu cabuda tant els joves amb una certa trajectòria musical com els que fins ara toqueu un instrument gràcies al “youtube” i teniu ganes de posar-vos-hi!

Adults

Si tens ganes d’aprendre música o simplement treure la pols al saxo que un dia et van regalar o per fi tens temps de fer allò que sempre has volgut, t’animem a venir a Trémolo!