fbpx

Curs Producció Musical

Sigues el teu productor!

Trémolo, Centre Autoritzat de Grau Professional de Música, ofereix formació en cursos Producció Musical adreçada a músics i creadors que vulguin aprendre a produir la seva pròpia música.

Producció Musical Bàsica

Curs 45h / anuals

Edats entre 14 i 20 anys

T’interessa iniciar-te en la producció musical? T’oferim la oportunitat de començar-te a formar en aquest món! 

  • 13 sessions de 2h divendres de 19:30h a 21:30
  • 6 sessions de 3hores dissabtes de 10h a 13h
  • Tarifa del curs: 750€ (pagament anual) / 85€ (pagament 10 mensualitats)

Producció musical

Curs 120h / anuals

Músics i creadors de totes les edats

Composes? Tens una banda? Vols produir la teva música més enllà dels tutorials de youtube? Aquest és el teu curs!!

  • 30 sessions de 4h divendres de 10h a 14h
  • Activitat lectiva qualsevol matí de dilluns a divendres (horari en funció dels grups i disponibilitat de places)
  • Tarifa del curs: 2100€ (pagament anual) / 245€ (pagament 10 mensualitats)

Continguts del curs!

Llicència professional i formació en Protools:

Durant 1 any tindràs la llicència de protoools i una formació bàsica en protocols (curs 45h) i més aprofundida (curs 120h). Tractarem la creació de sessions, la utilització d’instruments virtuals i els diferents típus de plugins i eines, la gravació i edició d’àudio i midi, entre altres.

Anàlisi, creació i instrumentació musical:

Què fa que un tema estigui ben o mal produït? Tècniques i guia de composició d’una cançó i recursos i formació en com instrumentar un tema. Una mateixa cançó produïda de maneres diferents, pot canviar completament!

Com tractar l’enregistrament dels instruments “reals”?

Diferències entre els instruments elèctrics i acústics, els instruments més “especials” com el sitar o l’ukelele, les harmòniques en blues i rock, els slides de la elèctrica, etc…

Com han gravat els artistes més coneguts els instruments de les seves bandes?

Coneix-ne tots els trucs i secrets per aconseguir, per exemple, la sonoritat dels 60, dels 70’s etc…

Els nostres convidats:

En el curs de 120h convidarem a professionals del sector per tal de poder donar una visió professional i real de la seva feina. Seran productors, autors de cançons, enginyers de so o de daw que ens faran una Masterclass.

Equip i Professorat

Aquest curs l’impartiran dos creadors i productors consolidats de l’escena musical catalana com son el Jofre Bardagí i l’Alexandre Rexach. Des de la seva sinèrgia i experiència comuna amb la banda Glaucs, tenen una dilatada experiència en el mon de la creació i producció musical, sent cadascú especialista en un àmbit diferent. 

Jofre Bardagí

Jofre Bardagí va començar la seva carrera artística l’any 1994, formant part del grup musical Glaucs, amb els quals ha editat fins al moment un total de 8 discs. Entremig també ha editat 3 discs en solitari i força discs com a productor. Bardagí ha treballat al costat d’artistes com Beth, Joaquín Sabina, Serrat, Rosario, Kevin Johansen, Lax’n’Busto,  i un llarg etcètera…

Per a televisió ha fet músiques i cançons per a molts programes, entre els quals destaquen, la sèrie Porca Misèria, la direcció musical de la banda de la Marató de TV3, els programes infantils Club Súper 3 i Los Lunnis o el documental produït per TV3, Infància en Risc. També va compondre l’himne dels Special Olympics, i la cançó “Jugarem a estimar-nos”, que va representar Andorra, i va dur el català per primer cop a Eurovisió. Per a teatre ha treballat component bandes sonores i cançons per a Tricicle, Paco Mir, Edu Soto, Agustí Franch, entre d’altres.

Amb Glaucs ha guanyat un Premi Enderrock a millor disc, i com a solista va guanyar el Premi Enderrock a millor lletra de cançó, i també el disc català de l’any, otorgat per Ràdio Nacional. Recentment ha guanyat el premi a millor banda sonora, dins el Screen Power Festival d’Anglaterra, a la millor banda sonora pel curt Bittersweet.

Jofre Bardagí: https://jofrebardagi.com/

Alexandre Rexach

Músic, compositor i productor. Ha participat com a músic de sessió, compositor, cantant o productor en més de 80 discs. Destacant col.laboracions amb J.M.Serrat, Sabina, Rosario, Glaucs, Jofre Bardagí, Edu Soto i un llarguíssim etc. Ha treballat per Gestmusic, Tv3 o l’Enderrock entre moltes altres feines i va treballar a l’Auditori de BCN tocant la guitarra clàssica sota la direcció musical de Pere Bardagí i direcció escènica d’en Paco Mir.

Alexandre Rexach: https://www.youtube.com/playlist?list=PLFDF79F81460E978E

Què més vols saber?