Teatre

Poques disciplines formatives permeten un creixement personal tant potent com la interpretació. Sobretot perquè fer teatre és posar-se en el lloc de l’altre, entendre i comprendre emocions i situacions alienes per finalment posar-les en escena integrant cos, text i oralitat. Per aquest motiu, el nostre itinerari d’interpretació es completa, en totes les etapes formatives, amb una sessió setmanal de cos adequada al nivell de l’alumnat.

Teatre i dansa creativa 1
(1r a 3r de primària)

Representa el primer contacte amb el món de la interpretació. De fet, en aquesta etapa volem donar a l’alumne una formació bàsica que integri la preparació i entrenament del cos amb les seves habilitats expressives i interpretatives. L’objectiu és estimular als alumnes en tot allò que tingui a veure amb les arts escèniques perquè a partir de quart de primària pugui “especialitzar-se” en l’itinerari que més el motivi.

Teatre i dansa creativa 2
(4t a 6è de primària)

Comença a néixer l’actor o actriu que portem dins. Ho fa a partir de la classe d’interpretació (teatre junior) i del muntatge d’una posada en escena on treballem el personatge, la improvitsació, la dicció o el mim. Però també a partir del cos que necessitem tenir a punt. El cos com a eina escènica i com a vehicle per a l’expressió i la construcció de l’obra que representem.

Teatre i dansa contemporània
(1r a 4t de l’ESO)

Curs d’interpretació i aprofundiment teatral per a joves amb ganes de passar-ho bé però també de treballar fort! A Trémolo no ens hi posem per poc! Per això, si estàs en l’etapa de l’ESO i et flipa el teatre, ni t’ho pensis! Muntarem dues obres per curs (normalment de creació pròpia) que parlin i escenifiquin allò que ens motiva i preocupa. Perquè poques activitats com el teatre ajuden a prendre distància d’un mateix, a relativitzar i canalitzar les angoixes i sobretot a comprendre i apreciar la diferència.