Teatre musical

El teatre musical és una disciplina escènica que uneix música (cant modern), teatre i dansa. Són precisament aquestes tres activitats les que ofertem en els nostres grups que completen la seva activitat formativa setmanal amb les posades en escena dels espectacles (normalment de creació pròpia) que preparem al llarg del curs.

“La música pot canviar el món”

De 4t a 6è de Primària

Si t’agrada cantar, ballar i actuar, aquesta és la teva activitat! L’itinerari de teatre musical l’hem dissenyat perquè cada alumne pugui iniciar-se i treure suc d’aquestes aquestes tres disciplines escèniques. A la classe de teatre musical fem el treball vocal i interpretatiu mentre que a la de jazz preparem les coreografies de l’espectacle, normalment de creació pròpia.

De 1r a 4t d’ESO

El Teatre musical posa en escena el cant modern, la interpretació i la dansa. En l’etapa de l’ESO, a més a més, si suma el fet que els nois i noies tenen (encara que a vegades no ho sembli) moltes ganes i inclús necessitat d’expressar-se, de ballar o de cantar com a eina per vehicular el seu “caos” interior. A Trémolo donem molta importància a la creativitat i als espectacles de producció pròpia que ens serveixen per treure a l’alumne de la seva zona de confort i extreure’n tot el suc escènic i emocional.