fbpx

Joves

Secundària i Batxillerat

Curs d’interpretació i aprofundiment teatral per a joves amb ganes de passar-ho bé però també de treballar fort! A Trémolo no ens hi posem per poc..Per això, si estàs en l’etapa de la ESO i et flipa el teatre, ni t’ho pensis! Muntarem dues obres per curs de creació pròpia, que parlin i escenifiquin allò que ens motiva i preocupa. Perquè poques activitats com el teatre ajuden a prendre distància d’un mateix, a relativitzar i canalitzar les angoixes i sobretot a comprendre i apreciar la diferència.

Teatre musical de grans

El Teatre musical posa en escena el cant modern, la interpretació i la dansa. En l’etapa de la ESO, a més a més, si suma el fet que els nois i noies tenen (encara que a vegades no ho sembli) moltes ganes i inclús necessitat d’expressar-se, de ballar o de cantar com a eina per vehicular el seu “caos” interior. A Trémolo donem molta importància a la creativitat i als espectacles de producció pròpia que ens serveixen per treure a l’alumne de la seva zona de confort i extreure’n tot el suc escènic i emocional.

Quina durada té i com s’organitza la classe de teatre musical grans?

Teatre musical grans és una activitat de dues hores i mitja de durada. La primera hora la dediquem al cos i fem una classe de jazz on treballem les coreografies de l’espectacle i fonaments de la tècnica de la dansa. En la segona part de la classe d’una hora i mitja de durada, treballem la interpretació (creació dels personatges, improvisació, l’espai ) i el cant modern (tècnica i escalfament vocal, solos i cant grupal) de les cançons que formaran part de l’obra.

Curs de preparació accés al superior

En els cursos de primer i segon de batxillerat preparem als alumnes que es vulguin presentar al superior de teatre ja sigui en l’itinerari d’art dramàtic com en l’itinerari de teatre musical. Caldrà valorar en cada cas quin plantejament es proposa a família i alumne/a per tal de garantir una correcte preparació.