fbpx

Arts escèniques

Fer teatre o ballar és quelcom que tots els nens i nenes fan desde ben petits. Quantes vegades hem dit allò de “-va, no facis més teatre!” o bé “para de moure’t que em poses dels nervis!”. I és que els petits però també els no tant petits, necessiten moure’s i encara més, expressar.

Petits

Tens una artista o un ballarí que no para de fer el pallasso, moure’s quan sona la música o es queda embadalit mirant qualsevol espectacle professional o de carrer? Volem ajudar-lo a treure l’artista que porta dins!

Nens i nenes

Tot i que en l’art escènic l’edat és relativa i la conveniència d’anar amb un grup o un altre dependrà molt de les capacitats de l’alumne, dividim aquesta etapa en dos grups d’edat.

Joves

Curs d’interpretació i aprofundiment teatral per a joves amb ganes de passar-ho bé però també de treballar fort! A Trémolo no ens hi posem per poc. Per això, si estàs en l’etapa de la ESO i et flipa el teatre, ni t’ho pensis! 

Adults

Si tens ganes de fer teatre ja sigui perquè mai n’has fet i sempre t’ha cridat l’atenció o bé perquè tens un passat escènic, no t’ho pensis i informa’t del nostre grup d’adults.