fbpx

Blog

Tipi Tam Tam per Nadal i sempre!Tipi TamTam convida a tots els nadons, als petitons fins als 5 anys* i als adults que els estimen, a un meravellós viatge a la màgia de la música de Nadal, on tothom canta, balla, toca, o gaudeix com vulguin.

Convidem a totes les famílies a TIPI TAM TAM on conectarem amb el nucli familiar, simbolitzat per la paraula Tipi (tenda nòmada nord-americana) amb l’exterior, el TAM TAM dels tambors tribals. Les músiques del món tindran molta importància i seran el teló de fons de jocs, cançons i emocions de tots els racons del planeta. A classe cada un participa en la seva manera: cantant, ballant, escoltant o jugant i cada nen i nena aprèn la música a través de la imitació dels «seus» adults. A més el viatge es completa amb uns «convidats» molt especials: alguns tindran nom, d’altres no, alguns seran nens, altres adults o animals que ens ajudaran a dinamitzar l’activitat i Obrir les oïdes!

Ón i quan

Trémolo (Sant Gervasi, c/Homer 45)

  • 16 de desembre, 11:00-11:45
  • 16 de desembre, 12:00-12:45 (variante Tipi Tam JAM)*
  • 20 de desembre, 17:30-18:15

Escola Serralada (Clot, C/Valencia 608)

  • 20 de desembre, 17:15-18:00

Haussete  (L’Hospitalet de Llobregat, C/d’Ernest Lluch, 15)

  • 19 de desembre, 17:30-18:15