fbpx

Blog

És temps de compartirSembla que era ahir que començàvem el curs, aquell dimecres 6 de setembre. Hi arribàvem amb màniga curta, il·lusionats per retrobar-nos…i esperant que el mític Orfeu, capaç de sotmetre la naturalesa sencera amb la música de la seva cítara, vetllés per la solidesa d’uns horaris escolars tan difícils de quadrar. La màniga curta, regal enverinat de l’emergència climàtica, l’hem mantinguda fins fa quatre dies. La il·lusió no ha fet sinó créixer i els horaris, amb els inevitables retocs de darrera hora, han aconseguit ser el contenidor necessari per abocar-hi bona part de tot allò que inspira la nostra tasca docent.

En tant que membres d’una escola de música, estem convençuts que la música adquireix tot el seu significat en la mesura que la compartim, que la fem nostra. Ha arribat doncs l’hora, d’oferir-vos la possibilitat de viure en comú les activitats, els aprenentatges treballats a l’aula i, molt sovint, interioritzats a casa.

Com sabeu, a l’escola hi ha alumnes d’edats molt variades: des dels que poden comptar-la amb els dits d’una ma, fins els que necessiten mans i peus propis i aliens. És, sens dubte, una de les nostres riqueses. Com que de varietat i riquesa va la cosa, aquí teniu una relació breument comentada dels actes que hem preparat per aquests dies que s’acosten.

Classes obertes (De l’11 al 20 de desembre. 19:00)

Tant en el curs d’Iniciació Musical com en el de Preparatori, les classes obertes pretenen mostrar com són les dinàmiques de classe i compartir dubtes, inquietuds o curiositats amb el mestre. En el cas de Preparatori 1, hi ha dos tipus de classes obertes: un dedicat a viure com entenem la classe de llenguatge i l’altre en el que es mostra com s’interpreta la roda d’instruments. En el cas de Preparatori 2, la classe oberta es limita a la sessió de llenguatge. La roda d’especialistes de Preparatori 2 es mostra en el concert de Nadal.

Concert de Nadal (21 de desembre. 17:00)

És l’acte central de tots els alumnes del grau Elemental. Està dividit en dos blocs. En el primer hi actuaran els alumnes de Veu i Espectacle de 1r i 2n, i els de Ritme, Cos i Moviment, de 3r i 4t.  En el segon bloc, podrem gaudir de la roda d’especialistes dels alumnes de Preparatori 2, de les interpretacions de música de cambra dels alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è i de l’orquestra Tutti Frutti. Entre un bloc i l’altre, tots els assistents cantarem la Nadala composta per a l’ocasió. Per cert, ja us la sabeu? Si teniu algun dubte consulteu la publicació que n’hem fet a Instagram! Tot plegat es farà al vestíbul de l’escola. És possible que estiguem una mica estrets…però ara que per fi sembla que ha ja arribat el fred, farà bo de sentir la calor, i si convé les abraçades, de qui tinguem al costat!

Arts Escèniques i Big Bands (21 de desembre. 16:30 i 18:00)

Paral·lelament al Concert de Nadal, el mateix dia tindran lloc a l’espai Nota 79, la mostra de la feina que han estat fent durant aquest primer trimestre els alumnes d’Arts Escèniques, així com les actuacions de les dues Big Bands de l’escola, la Big Band The Groovies i la Big Band Adults.

Batalles de Combos (de l’11 al 20 de desembre. 18:30, 19:30, 20:00)

Tornen, una vegada més, les batalles de combos al Nota 79, una competició d’allò més amistosa on el públic assistent, oblidant per uns moments els vincles afectius que puguin tenir amb els intèrprets, trien el grup que els hagi agradat més… Hi actuaran tres categories que hem anomenat, Joves Promeses, Talent Jove i Promeses Consagrades.

Concert de Cors i Orquestra Grau Professional (20 de desembre. 20:00)

Els dos cors d’adults, els diferents cors d’alumnes i l’Orquestra de Grau Professional, ens oferiran un concert a l’església de Santa Joaquima de Vedruna, un espai que reuneix les condicions adequades per poder acollir aquest tipus de formacions. És obert a tothom, especialment per a les famílies i alumnes de grau elemental que vulguin fer un petit tast dels resultats de la continuïtat acadèmica i musical dels alumnes de l’escola.

 

Si necessiteu una informació més detallada de dates i horaris, poseu-vos en contacte amb la secretaria de Trémolo.

Desitgem de tot cor que gaudiu de la nostra música que la feu vostra, i que el temps de compartir s’allargui dia rere dia, molt més enllà del Nadal.

Molt bones festes a tothom!