fbpx

Blog

Seguiment de les classes onlineClasses individuals

Trémolo manté els mateixos horaris amb tots els nostres alumnes i professors en les classes individuals d’instrument o de qualsevol altre activitat formativa que sigui en règim individual (reforç de llenguatge, composició, informàtica musical…).

Els passos a seguir són:

1) Entrar al Hangouts i convidar al professor a través del gmail del professor que us hem fet arribar. Nom + cognom del porfessor + virus@gmail.com. Exemple: bernatpadrosavirus@gmail.com

2) Enviar a secretaria@tremolo.cat o bé per Whatsapp al 640 851 142 / 669 893 140 el vostre @gmail amb el qual us heu connectat a Hangouts.

3) El professor us farà la trucada en línia en l’horari de classe

4) Qualsevol inconvenient o retard en la connexió, si us plau, trucar de seguida a l’escola.

Classes grupals

Davant de la nova situació que se’ns planteja, Trémolo obre nous horitzons: farem les classes de formació muiscal i d’arts escèniques en línia per SKYPE!

Seran sessions el més semblant possible a una classe presencial. El professorat podrà explicar temari i resoldre dubtes, avaluar la feina feta i pautar i definir nous continguts i objectius per a la següent setmana. Volem seguir ensenyant i que els/les nostres nois/es segueixin aprenent. Acabarem el curs amb els continguts ben apresos i la feina ben feta.

Farem classe en línia dels següents grups:

– Música en familia
– Iniciacions musicals (P3,P4 i P5)
– Llenguatges musicals de preparatori i de nivell elemental
– Llenguatges musicals i harmonies de Grau Professional
– Teatre musical de dilluns i de dijous
– Dansa de dilluns i de dijous

Quins passos heu de fer i per quan?

  1. Enviar a secretaria@tremolo.cat o bé per Whatsapp al 640 851 142 / 669 893 140 el mail amb el qual us heu registrat al vostre skype.
  2. Connectar-vos en l’hora de classe: Animem als pares i mares de les activitats de nens més petits, no només a ajudar “informàticament”, sinó a sumar-vos a aquesta nova experiència participant amb el vostre infant de l’activitat. Potser en aquets moments de confinament pot resultar, a banda d’una activitat formativa, una bona manera de passar l’estona i posar a prova les vostres capaictats musicals i escèniques.
  3. Les classes per SKYPE començaran divendres 20 de març: les famílies i alumnes que teniu classe de música en família aquell dia, estrenareu les classes per Skype.

Important: totes les sessions es complementen amb el material que anem penjant al web en la carpeta “descarrega l’activitat”. La sessió on-line s’utilitzarà per posar en pràctica les activitats que hem penjat allà i resoldre tots els dubtes. També us facilitem una carpeta “entrega d’activitats” perquè tothom que vulgui pugui enivar-nos videos, imatges de les seves creacions, balls o entrenaments diversos. La part de deures setmanals es corregirà aprofitant la classe on-line.