fbpx

Blog

Comunicat importantBenvolgudes famílies,

Davant el moment en el que ens trobem originat per l’efecte del coronavirus a Catalunya, tot i les incerteses que comporta la situació actual, molt canviant i imprevisible, a Trémolo estem prenent mesures en els diferents àmbits per poder fer front a les possibles situacions que es puguin donar.

Seguint els criteris de prudència i responsabilitat que recomana la Conselleria de Sanitat, l’escola està preparada pels diferents escenaris que pot comportar la situació, valorant totes les possibilitats, inclòs el tancament de les escoles o la suspensió de classes.

Lògicament en aquests moments estem seguint els criteris i indicacions que es donen des del departament d’educació i que justifiquen els canvis i modificacions de les activitats previstes a l’escola aquests darrers dies. Comptem amb la comprensió de les famílies, la solidaritat de tot l’alumnat implicat i la professionalitat del professorat i personal no docent de Trémolo i també amb els recursos i les eines per a intentar donar entre totes i tots, la millor resposta, i garantir al màxim, l’activitat educativa en funció de les circumstàncies.

A partir del divendres 13/3/2020 fins al 27/03/2020

  1. Classes individuals: hem sol·licitat a inspecció permís per a fer classes on line des de Trémolo.
  2. Llenguatges es gestionaran via correu electrònic posant feina i corregint amb assistència mail amb el professorat
  3. Classes grupals de gran format: es reprendrant així que el departament d’ensenyament i de sanitat donin el vistiplau
  4. Classes grupals de petit format (Combos, Cambres) es parlarà amb els alumnes afectats per tal de trobar una solució alternativa
  5. Actuacions com Berenars Musicals i Monogràfics es CANCELEN fins a nou avís
  6. Batalles de Combo: dels dies 23 de març, 25 de març i 26 de març es posposen; la batalla de l’1 d’abril queda en espera de veure l’evolució dels esdeveniments
  7. Exàmens d’instrument professional queden ajornats fins a nou avís
  8. Inscripcions per als exàmens d’accés a professional (tots els nivells): des del Departament es mantenen els terminis de presentació de sol·licituds per als exàmens d’accés a professional. Les famílies implicades rebreu un mail específic per si voleu gestionar la paperassa i el pagament de taxes de manera telemàtica.

Aquí trobareu el material pedagògic que han preparat els professors i l’espai per fer-ne entrega.

Us informarem més àmpliament en el decurs d’aquest cap de setmana.

Qualsevol novetat que tingui efecte en l’escola, us la farem arribar de manera immediata.

L’horari de secretaria es manté de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h